Inför starten

Varmt välkommen till Futurebook Challenge!

 

Vi är så glada över att du bestämt dig för att hänga med oss. Vårt syfte med Futurebook är att ge dig möjlighet att leva ditt bästa liv och maximera din potential för att öka din livskvalitet.

 

Under denna kraftfulla Challenge guidar vi dig genom 14 livskategorier. Du väljer själv om du vill lyssna eller läsa det tankeväckande innehållet och engagera dig i din egen självreflektion – det är då du får tydligheten i vad du vill ha inom alla delar av livet. Du kommer att identifiera varför du vill ha det samt också utveckla en plan för hur du uppnår det. Du kan fånga all dina tankar, mål och strategier i mallarna för din Futurebook – My Futurebook.

 

Futurebook är författad av dig och för dig. Den innehåller en tydlig syn på vad DITT extraordinära liv är och en konkret plan för att få det att hända. När vi börjar är din Futurebook tom. När du gått igenom resan med din Futurebook fyller du den med dina egna tankar, insikter, personliga bilder och inspirerande citat eller vad du själv väljer att fylla den med för att hålla dig motiverad och inspirerad till att nå din livsvision.

 

Att skapa din Futurebook kommer att ge dig enorma fördelar. Så njut, dela din erfarenhet och vi lovar att du kommer att vara så nöjd över att du antog denna utmaning. Futurebook Challenge är bara början på din resa.

Anslut dig redan nu till vår exklusiva, privata Community på FB där både tidigare  och nuvarande deltagare finns för inspiration och stöd. Kom ihåg att du också är en viktig del av Triben i Communityn, så dela  gärna med dig av din framgångar och motgångar och bidra till att hålla Triben levande! Du hittar vår Community Futurebook Challenge här.

Idag önskar vi att du läser eller lyssnar igenom materialet så att du är förberedd inför starten.

Vi hoppas att du ska få intressanta dagar under den närmaste veckorna och ser fram emot att följa din resa!

Varma hälsningar
Michelle Dandenell och Lili Öst

Grundare av Futurebook

INFÖR STARTEN

INFÖR STARTEN

HÄR KOMMER DU HITTA DE

KOMMANDE DAGARNAS

WORKBOOKS