Designa ditt eget liv genom Futurebook Challenge!

Är du redo för den nya framtiden?

 

Just nu är den bästa tiden att investera i dig själv eller dina medarbetares personliga tillväxt. Det är i uppförsbackarna vi behöver gasa så att vi är redo när den nya framtiden är här. The new normal :) 

 

Futurebook Challenge är ett onlineprogram i personlig utveckling som ger dig en personlig vision och strategi för framgång i de 14 viktigaste livskategorierna i ditt liv.

 

Du kommer att guidas av oss som är grundarna till Futurebook, Michelle Dandenell och Lili Öst, där vi ger dig möjlighet att bryta regler och modeller som inte längre tjänar dig och stakar ut din väg som ger dig framgång och tillfredsställelse i ditt liv.

 

Futurebook Challenge är vårt grundläggande program där du under 32 avsnitt får:

 

 • 32 st personlig guidning och utbildning via texter/ljudfiler till din mailbox varje dag under 31 dagar för att du ska få alla förutsättningar till att skapa det bästa liv du vill leva

 • 32 st workbooks med utmanande frågor

 • Förståelse och kunskap om de 14 viktigaste livskategorierna

 • Skapa de resultat du vill ha både privat och professionellt

 • En kraftfull struktur för förändring på kort tid

 • Verktyg att leda dina tankar rätt

 • Transformativt lärande

 • Konkret actionplan

 • En kristallklar beskrivning av den person du vill vara/bli

 • Din egen designade Futurebook

 • Medlemskap till vår slutna community på FB så länge du vill. Där får du tillsammans med andra deltagare stöd, hjälp och inspiration från oss och de andra medlemmarna i vår Tribe.

 • Erbjudande till kommande event

Vi vill, i dessa tuffa tider, dra vårt strå till stacken och hjälpa dig, dina medarbetare, chef, vänner och familj en möjlighet att investera i din/er egen utveckling så att du/ni är redo för att kliva in i den nya framtiden. Att du är övertygad om vad du vill göra, hur du vill leva och skapa en kristallklar vision samt en plan över hur du ska ta dig dit. Fundera över vem du vill vara om 100 dagar från och med nu. Vill du vara den som tog chansen till utveckling eller vill du vara den som satt och väntade på att krisen skulle gå över...?

 

Vi tror ju att du som läser det här tillhör gruppen som vill stå redo och därför bjuder vi på halva investering på hela vårt program under april t.o.m 31 maj 2020. Din investering är endast 1.497:- (ord. 2.995:-). Så snart du signat upp dig och betalat din kurs kommer du att få dina första mail. Därefter får du ett mail varje dag under 31 dagar.

BONUS: Till dig som signar upp dig under perioden april -31 maj får GRATIS hemmaträning med f.d landslagsgymnasten Nick Ländqvist från Trainingweeks. När du anmält dig till Futurebook Challenge får du en kod till inloggning som gäller all träning via en app och där du enkelt får tillgång till flera olika träningsmöjligheter. Perfekt nu när du kanske sitter hemma och arbetar eller inte vill/kan besöka gymmet. Vi har fått ett unikt samarbete med Trainingweeks och är glada att kunna ge Futurebooks deltagare denna möjlighet. Don't miss it!

När du anmäler dig till Futurebook Challenge så skriv in koden "challenge50" när du kommit till kassan så får du din rabatt. I ditt välkomstmail får du koden till din träningsmånad också.

 

Varmt välkomna till en ljusare framtid önskar
Michelle Dandenell och Lili Öst

Team Futurebook

SOCIALT

FUTUREBOOK

Explore your purpose. Disrupt your future. Change the world. 

Futurebook skapar det transformativa lärande som krävs för att  skapa framgångsrika, hållbara människor genom personlig utveckling.