Futurebook Challenge - JUL

Levla upp till att börja ett extraordinärt liv! Vi går igenom de 14 viktigaste livskategorierna för att sedan skapa EN kraftfull vision för ditt framtida liv. En CHALLENGE för dig som vill designa din egen framtid!
Registrering är stängd
Futurebook Challenge - JUL

Tid

01 jan. 2020 00:40 – 23 apr. 2020 04:40
Online

Om Futurebok Challenge

Varmt välkommen till Futurebook Challenge!

Vad kul att du valt att anta utmaningen! Vi säger bara – GOOD FOR YOU! Det faktum att du är redo att göra Futurebook Challenge säger en hel del om ditt commitment att höja din livskvalitet – på riktigt. Och som du säkert vet så är ditt commitment, ditt fulla engagemang, nyckeln till att lyckas.

Hur går det till?

Varje vecka får du ett mail med två avsnitt/kategorier text/ljudfil samt tillhörande workbook med utmanande övningsuppgifter som du arbetar med under dessa veckor. Denna Challenge ger dig grunderna till att börja arbeta med din framtid. Avsätt ca 60 min varje dag och dela med dig av dina insikter, frågor och fundeirngar i vår stängda community på Facebook där hela din tribe, även de som gått tidigare Challenge, finns för att stötta och peppa dig när du behöver. Givetvis är det frivilligt att vara med i communityn. När du signar upp dig till någon av våra program ingår medlemskap i vår Community. Vi har en hög ambition och vision om hur vi önskar att vår community ska fungera så tänk på att allt som delas där stannar i gruppen, för alls trygghet och bekvämlighet i gruppen. Dela gärna dina frågor, utmaningar och framgångar med de andra och håll dig aktiv själv så medverkar du till att alla har möjlighet att levla i våra liv. Vi i Team Futurebook stöttar och inspirerar givetvis också!

Nu kör vi!

Välkomna,

Team Futurebook

Futurebook online
Pris
Antal
Totalt
  • Futurebook Challenge - JUL
    2,495 kr
    2,495 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr