Futurebook Walks

En workshop i rörelse skulle man kunna kalla våra Futurebook Walks.
Registrering är stängd

Tid

30 juni 2020 14:00 – 17:30
Djurgården, Djurgården, Östermalm, Stockholm, Sverige

Om Futurebok Challenge

FUTUREBOOK WALKS

Med din hälsa och personliga utveckling i fokus

Vi lever i en förvirrande tid just nu. Mycket som vi var trygga med har förändrats och många är oroliga för både nutid och framtid och därför sträcker vi på Futurebook ut en hand, livsförändrande tankeprocesser och inspiration till nya insikter, som gör oss trygga inifrån och ut. Inte utifrån och in. Vi på Futurebook arbetar ju med personlig utveckling i strukturerad form och nu lyfter vi ut vårt koncept i naturen. En workshop i rörelse skulle man kunna kalla våra Futurebook Walks. Syftet är att få insikter som får oss att växa som människor och hjälper oss att sortera på insidan, samtidigt som vi rör på oss. En walk and talk där vi tillsammans hjälper varandra och oss själva att levla. Kom ensam, med en eller flera vänner. Vi samtalar kors och tvärs för att få ut det mesta av vår promenad.

PRAKTISKA DETALJER:

Var: Vi promenerar runt på vackra Djurgården. Håller oss på vägar/stigar där det är enkelt att ta sig fram

När: 30/6, 14/7, 28/7, 11/8, 25/8, 8/2, 22/9

Tid: 14.00 – 17.30

Ta med: Vatten, fika, kläder efter väder, sittunderlag

Pris: 395:-

Maxantal: 20 personer

HUR SER EN FUTUREBOOK WALK UT?

Samling vid Blå portalen precis intill foten på Djurgårdsbron. Vi startar kl 14 så kom i god tid så vi hinner checka av och bekanta oss med varandra.

Vi börjar kl 14 med en kort föreläsning och första frågeställningen som vi arbetar med till det första av fyra stopp. Ni får löpande uppgifter medan vi promenerar.

Vid varje stopp tar vi upp och reflekterar över de frågor som dykt upp i samtalen, gör mentala och fysiska övningar samt går in i nästa fråga som initieras av en kortare föreläsning.

Vid stop nummer tre lägger vi till en fikapaus. Vid stop fyra gör vi en gemensam sammanfattning av dagens insikter innan vi skiljs åt.

NÄR ÄR VI TILLBAKA:

Vi är tillbaka vid Djurgårdsbron kl 17.30

Futurebook online
Pris
Antal
Totalt
  • Futurebook Walks
    395 kr
    395 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr