Vad andra deltagare säger om Futurebook

Bok och kaffe
Helen_Högberg.jpg

"Futurebook har förändrat mitt liv!"

"Jag har med Futurebook fått ovärderlig hjälp att strukturera upp tankarna i de olika kategorierna. Fått flera viktiga insikter, framförallt om att "allt hänger ihop". Att dagligen göra konsekventa medvetna val är grunden för större förändring. Det är ungefär som ett fartyg/ båt- styr du liiiiite snett kommer du helt galet efter ett tag och missar målet fullständigt. Jag upp-skattar formen av actions och görande. Jag jobbar med affärsut-veckling och där har jag rutin på affärsplaner. Men inte lika van att styra upp min personliga plan. Jag kommer att behöva repetera och gå tillbaka jättemycket. Jag tycker framtiden känns jättespännande och är helt cool i att den kommer formas som jag själv vill forma den. Det är positivt att göra uppgifter för det bidrar också till att konkretisera alla tankar. Jag är VD och ensamstående sen 10 år tillbaka så det var riktigt utmanande att identifiera vad som gör mig lycklig, vad som är kul osv men jag benade ut det också till slut".

Helene Högberg

Skärmavbild 2019-03-03 kl. 19.28.29.png

Jag har verkligen hittat tillbaka

till livsglädjen

Jag har verkligen hittat tillbaka till livsglädjen och känner att jag är åter på rätt kurs tack vare Futurebook 30-days challenge. Jag uppskattar verkligen livet såå mycket mer nu än före jag gick Futurebook Challenge ❤️

Även om jag har tidigare haft stort intresse för personlig utveckling men aldrig tidigare känt att jag fått så tydliga och konkreta redskap att arbeta med så att jag kan styra upp min egen utveckling och nå dit jag önskar. 

Nicolette Varadi Börjesson

Nick_round.png

Jag har börjat att tänka på mitt liv på ett annat sätt

"Jag har, efter att jag gått 30-days Challenge, fått otrolig hjälp med att verkligen ta reda på vad jag vill inom alla delar av mitt liv. Som f.d landslagsgymnast är jag van vid att arbeta efter uppsatta mål - men att sätta mål inom Futurebooks alla kategorier och att identifiera min livsvision var en otrolig aha-upplevelse. Det här borde alla göra, oavsett ålder, kön, privat-person eller anställd - det handlar ju om DIG! Tack för att jag fick möjligheten att gå Futurebook Challenge"

Nicklas Ländqvist