"I keep innovation high on the agenda. Challenging you to create the exceptional"

Jag tänker att många nog kan känna igen sig i min beskrivning av hur jag upplever att det är att vara människa. Vissa dagar känner man sig i världsklass, andra dagar inte fullt så härlig – och då är det lätt att undra vem man är och vad man kan – egentligen! Ibland är varenda steg och ord glasklart och ibland krävs det kreativitet, mod, insikt och envishet för att hitta vägen fram. Men tack vare min passion för utveckling så jobbar jag medvetet för att utvecklas och hittar hela tiden spännande nya saker att upptäcka, både som människa och entreprenör och jag älskar det eftersom det tar mig från klarhet till klarhet! Att inte bara upptäcka vägen under vägen, utan att hela tiden hitta sätt att njuta av den där jag är - även om jag inte ännu är vid mål, har blivit den livsuppgift jag valt att ge mig själv.

2004 avslutade jag en toppenanställning som marknadschef på idag ett av Sveriges största IT-bolag och startade min egen verksamhet. Passionen för människor, oavsett om de är kunder, ledare eller vänner har alltid inspirerat och drivit mig, men jag ville också fokusera på min förmåga att utveckla och utmana mina kunder som ledare, människa, entreprenör och medarbetare. Därför har jag ägnat mycket tid och engagemang till att utbilda mig inom ledarskap och personlig utveckling för att bredda min kunskap även inom detta område. Jag har sedan dess varit med och startat flera bolag, arbetat med ledningsgrupper och tagit mig an utmaningen som interims marknadschef i flera olika bolag i syfte att stärka och utveckla deras varumärke och ledarskap både internt och externt. Det är lika roligt varje gång och inget projekt är det andra likt och hela min verktygslåda inom bl. a ledarskap, varumärke, strategiarbete och affärsutveckling kommer då till sin rätt.

Jag går all-in för att förstå och för att sedan utmana och utveckla gammalt till nytt. Det centrala är att se helheten i ett varumärke, både inifrån och ut och utifrån och in med perspektivet in i framtiden. Allt handlar om förändring som förflyttar oss in i framtiden och det får mig att ticka!

Jag har bara ett önskemål – oavsett vem du är, vilken roll du har eller vilken utmaning din organisation sitter i behöver du vara modig, visionär och villig till att göra jobbet samt att fatta de beslut som krävs. Du står för utmaningarna, jag för lösningarna och det är bara då vi kan lyckas – tillsammans!

#lovepeacehappiness

TILLBAKA 

  • Linkedin - Grå Circle

SOCIALT

FUTUREBOOK

Explore your purpose. Disrupt your future. Change the world. 

Futurebook skapar det transformativa lärande som krävs för att  skapa framgångsrika, hållbara människor genom personlig utveckling.