"My penetrating questions - they deepen your understanding of yourselves and the value of your ideas. "

2018 var det 35 år sedan jag gjorde min scendebut som artist i gruppen Family Four och under de första 25 åren blev det även många år i ytterligare en sånggrupp, Avec och en solokarriär i kombination med att arbeta som showproducent, manusförfattare och regissör. Mitt arbete som producent och regissör hjälpte mig inse att jag både hade fallenhet och ett starkt intresse för att coacha människor till insikt och framgång vilket ledde till att jag utbildade mig till coach med NLP in-riktning samt inom kommunikologi och organisatoriskt beteende. 2003 skrev jag min första föreläsning och 2010 bytte jag på allvar fokus från artistscenen till föreläsnings-scenen och arbetar sedan dess som föreläsare, utvecklingskonsult och coach. Även om jag alltid älskat mitt arbete som artist så kan det ändå inte mäta sig med den känsla som infinner sig, när jag hjälpt någon till insikter som blir livsförändrande.

Oavsett om det gäller en verksamhet eller en privatperson. Jag har valt att arbeta mot både den privata sektorn och mot företag, då jag har som utgångspunkt att det är individen som är både sin egen och företagets största resurs. Jag är en kunskapsjunkie av rang och söker hela tiden ny kunskap att lägga till, så jag får en ännu mer detaljerad vy att tolka av den bild jag vill förstå, - nämligen hur saker och ting interagerar med varandra sett ur ett större perspektiv.

 

2012 kom min första bok Jag blir vad jag tänker och 2017 kom SÅ KLART! Hur du & Attraktionslagen blir ett vinnande team. Under åren har SÅ KLART-metoden vuxit fram. En tvärvetenskaplig metodik där jag blandar beteendevetenskap med attraktionslagen, vilken jag studerat sedan i början av 80-talet, som är en tongivande ingrediens i min metod och som jag utgår från i mina böcker, som coach och föreläsare. Metoden öppnar ögonen för ett, för många helt nytt perspektiv, vilket ger en djupare förståelse för lagen om orsak och verkan. Mitt unika sätt att arbeta skapar något helt nytt på den svenska marknaden och min vision är att förmedla de enorma möjligheter jag ser därifrån jag står - för att inspirera människor att inte bara ta ansvar för sitt liv, utan även förstå hur avgörande viktigt det är att bli medveten om och ta ansvar för sin intention och sitt mesta tanke- och känslofokus. För det är de som är våra mest kraftfulla verktyg till framgång, eller genom omedvetet felfokus, - till motgång.

#lovepeacehappiness

TILLBAKA 

  • Linkedin - Grå Circle

SOCIALT

FUTUREBOOK

Explore your purpose. Disrupt your future. Change the world. 

Futurebook skapar det transformativa lärande som krävs för att  skapa framgångsrika, hållbara människor genom personlig utveckling.