Designa ditt eget liv genom Futurebook!

500 kr i rabatt till dig som besökte Futurebook Live 14 okt.

Som tack för att du ville hänga med oss under kvällen ger vi dig rabatt när du vill gå Futurebookprogrammet med start 1 november. Ordinarie pris är 3.495 SEK men du betalar endast 2.495:- SEK om du bokar och betalar innan i morgon, tisdag 15 oktober kl. 18. Därefter stänger vi dörrarna och det ordinarie priset är det som gäller. Du kommer att få mer information i god tid innan vi startar. 

 

Genom att guida dig igenom 14 viktiga områden i ditt liv ger vi dig möjlighet att skapa din egen personliga spelplan för framgång (och inte någon annans).

 

Till skillnad från traditionell målinställning, håller denna spelplan dig ständigt motiverad och anpassad till de val som leder till den bästa versionen av dig.

 

Futurebook Challenge är vårt grundläggande program där du får personlig guidning och utbildning via texter/ljudfiler och workbooks som du får till din mailbox. Du får också gratis medlemskap till vår slutna community på FB så länge du vill. Där får du tillsammans med andra deltagare stöd, hjälp och inspiration från oss och de andra medlemmarna i vår Tribe.

 

Varmt välkomna önskar

Team Futurebook