Utforska Futurebook helt gratis!

 Är du en av alla människor som inte tror på att man kan få allt man vill i sitt liv? Då är du inte ensam. Därför har vi skapat en unik process där du på djupet går igenom 14 viktiga livskategorier i syfte att ta fram din livsvision. Oavsett om du är ledare över dig själv eller leder andra är Futurebook något att utforska som kan förändra ditt och andras liv - på riktigt!

På kort tid hjälper vi dig att forma din egen Futurebook: en personlig spelplan som leder dig till extraordinär framgång på 14 viktiga områden i ditt liv.

När du går igenom den här processen kommer du att börja skapa en bättre version av dig själv och uppgradera ditt liv, ditt företag och dina bidrag till andra människor. Du stärker dig själv, växer snabbt och skapar mer klarhet i vad du vill bidra till genom ditt liv o/e företag.

Vi ger dig nu en möjlighet att utforska Futurebook under 3 dagar gratis i det vi kallar Futurebook Quest.

Så här går Futurebook Quest till;

  • Varje dag får du ett mail med texter/ljudfiler till din mailkorg att lyssna på och som guidar dig i en av våra 14 livskategorier - Din karriär.

  • Tillhörande workbooks för att göra dina dagliga övningar

  • Sista dagen får du ett fantastiskt bra erbjudande på Futurebookprogrammet som du själv startar när du bokat dig, läs mer om Challenge här.

 

Samlingsbild_Futurebook_quest.png