Hej och varmt välkommen till Futurebook
30-days Challenge!

Va kul att du valt att anta utmaningen! Vi säger bara – GOOD FOR YOU! Det faktum att du är redo att göra vår 30-days Challenge säger en hel del om ditt commitment att höja din livskvalitet – på riktigt. Och som du säkert vet så är ditt commitment , - ditt fulla engagemang, nyckeln till att lyckas.

 

Dag 1 berättar vi om hur programmet fungerar, hur du bäst gör för att lyckas och varför varje steg i denna process är avgörande viktiga. Du får en kraftfull övning att utföra vilket du kommer få varje dag under dessa 30 dagar.

 

Förberedelser

Två viktiga saker vill vi be dig att göra innan utmaningen startar och båda dessa förslag kommer att underlätta denna 30-days Challenge för dig och hjälpa dig att nå din önskade framgång.
 

1.     Det första vi vill be dig göra för att förbereda dig är att skaffa dig en skrivbok att samla dina anteckningar i. The Futurebook 30-days Challenge är så mycket mer än att du bara ska lära dig något. Det handlar om att tänka, reflektera, tänka om och att göra.
 

Du är säkert inte på något sätt novis inom området personlig utveckling, har säkert läst böcker och kanske gått kurser i hur du kan skaffa dig ett framgångsrikt liv, men skillnaden med detta program är att vi kommer att arbeta med ramverk, strukturer och strategier för din personliga utveckling, så att du dagligen, på riktigt, - inte bara skaffar dig insikter utan även får strategier som hjälper dig att leva efter all den kunskap du fått under detta program. Ingen klokskap är värd något om vi inte använder den… Din skrivbok kommer att vara ett viktigt redskap till att lyckas. Under resans gång kommer vi att be dig om att genomföra kraftfulla övningar och du kommer att behöva skriva ner dina tankar för övningarna. Vi kommer också att dela med oss av några viktiga tips och tekniker och du kan behöva ta egna noteringar. Vi föreslår att du skriver ner allt på papper i stället för att skriva ner allt digitalt. Många studier visar att skriva ner allt för hand gör allt mer verkligt, konkret och greppbart. Att ha något greppbart att ”hålla sig i” hjälper dig att bearbeta denna information på ett påtagligt bättre sätt än att skriva det digitalt.  
 

Så, skaffa dig en skrivbok. Och om du vill kan du spendera lite tid på att dekorera den så att den är unik just för dig. Sätt in bilder och foton som skapar mening och inspiration för just dig. Gör det du känner du vill göra för att din skrivbok ska bli så personlig som möjligt - din skrivbok kommer att vara din följeslagare under den här kursen och förhoppningsvis även framåt

 

2.     Vårt andra förslag är lika viktigt. Det kanske verkar uppenbart och låter klichéartat, men vi vill verkligen att du tar dig an denna Challenge med ett öppet hjärta och sinne. Det är viktigt, om du på riktigt vill ha det du önskar. Du kommer att göra djupdykningar i de 12 livskategorierna och då behöver du vara brutalt uppriktig med dig själv över var du befinner dig idag och att därefter expandera ditt sinne för att tänka ut vad som faktiskt är möjligt för dig inom varje kategori – härifrån och framåt. The Futurebook hjälper dig att flytta ut dina mentala gränser.

 

 

Vikten av att våga omfamna förändringar

Redan under starten på dag 1 kommer du att flytta fram dina positioner, du kommer att ändra din riktning. Så att vara öppen för förändringar under denna Challenge kommer att vara avgörande för dig och din framgång. Det är enkelt för vissa och mer utmanande för andra. Det är helt ok, dessutom helt normalt men ibland kan det kännas både svårt och obekvämt och därför har vi byggt en fantastisk community på Facebook så att du alltid kan känna att du har support. Du har ett helt nätverk som kan ge dig support hela vägen. Dra nytta av denna community vilken kommer att vara en värdefull resurs för dig under denna Challenge.

 

So, that’s it!

 

Skaffa dig nu en skrivbok, sätt ditt mind-set i rätt läge och förbered dig på att verkligen engagera dig i dig själv, den inre resa som vår Challenge kommer ta dig ut på och i vår community.

 

Det är allt du behöver för att lyckas!

Vi vill från djupet av våra hjärtan gratulera dig för att du avsätter den här tiden till dig själv och varmt tacka dig att du vill växa genom att engagera dig i vårt program. Vi är verkligen supertaggade att få följa din transformation under resan.

 

Vi hörs snart - Love, peace & happiness!