Våra program

Vi vill att alla ska få möjlighet att designa sin egen Futurebook för att skapa det liv du själv vill leva - på riktigt. Genom våra 14 livskategorier har vi designat ett ett organiserat system där vi erbjuder två program;

Vår 30-days Challenge som ger dig en grundläggande kunskap om våra 14 livsområden som hjälper dig att göra ramverket till din Futurebook som du sedan kan bygga vidare på själv eller genom vår fördjupade kurs Life Mastery.

Precis så som vårt program 30-days Challenge gav dig en strukturerad process för att definiera din livsvision ger dig Life Mastery dig en strukturerad process för att uppnå den! Under detta kraftfulla program under 16 veckor hjälper vi dig att skapa en steg för steg handlingsplan och transformera dina vanor och beteenden samt att organisera din tid för det som betyder något för dig – på riktigt. Life Mastery förbättrar din produktivitet dramatiskt för att du ska uppnå din Futurebooks mål och skapa varaktiga resultat snabbare än du någonsin trodde var möjligt.

SOCIALT

FUTUREBOOK

Explore your purpose. Disrupt your future. Change the world. 

Futurebook skapar det transformativa lärande som krävs för att  skapa framgångsrika, hållbara människor genom personlig utveckling.